2022-03-15
呢间粥店有好多粥嘅款式拣👍🏼价钱亦相当实惠连肠粉都想像中多选择,值得一试🤤❣️菜干猪骨粥 $24呢款粥我细细已经超中意食,但宜家好多连锁粥店都唔会有呢款选择,咁作为爱好者就梗喺要试下啦!菜干超足👍🏼有3-4旧猪骨,成个粥底有啲似菜干猪骨汤加入粥到一齐煮,因为味道好浓郁质感偏稀小小🤤个人就几中意😆❣️皮蛋瘦肉粥 $24粥底好绵滑🤤皮蛋好足料,整碗粥嘅味道好够但唔喺咸👍🏼呢个价钱真喺好抵食!❣️碎牛粥 $24粥底同样好绵滑😋碎牛分量都算多,食落味道唔会太咸,相当唔错👍🏼❣️叉烧肠粉 $17有三大条,叉烧喺一大片唔系得细细旧而且每一旧肠粉都食到大大片叉烧 好足料!都只喺$17!超抵!❣️韭黄鲜虾肠粉 $21肠粉皮薄够👍🏼,三大条肠粉分成6旧,每一旧都有大大只虾而且好新鲜弹牙,赞❗️酱汁方面店舖比得好足,豉油、甜酱、辣椒酱、花生酱都有🤩❣️油条 牛利酥 各$10食粥一定要配油条先够满足😆外脆内软嘅油条😋 牛利酥新鲜出炉好香又脆口🤤饮品🥤-豆浆豆浆味浓郁,味道唔会太淡太甜,最重要系好滑口👍🏼
❣️菜干猪骨粥 $24
❣️皮蛋瘦肉粥 $24
❣️碎牛粥 $24
❣️叉烧肠粉 $17
❣️韭黄鲜虾肠粉 $21
❣️油条 牛利酥 各$10
饮品🥤
-豆浆
豆浆味浓郁,味道唔会太淡太甜,最重要系好滑口👍🏼