2022-08-06 250 浏览
讲到有抵食又正嘅海南鸡非醉标莫属😆😆,呢间醉标无骨海南鸡位于观塘协和街,之前经过都冇留意有呢间海南鸡外卖,我谂佢应该系新开无耐,佢只系供外卖,冇堂食,最适合啲上班一族,点解咁讲,因为佢够饱之余又抵食,仲要质素唔错,最出名嘅无骨海南鸡饭都只系$38咋😆😆我哋叫咗一份招牌嘅🐔无骨海南鸡饭同埋🐷泰式烧猪颈肉饭,两份饭都系配油饭,要赞既就梗系佢个海南鸡,好重鸡味,肉质唔错,份量又多,最紧要系佢嘅脂肪唔多,另外份猪颈肉佢烧得好均匀,肉够爽口,份量都多,有泰式制法,两个饭都叫咗油饭,油饭都几香,又唔使额外加钱,另外都有几多小食拣佢哋嘅餐汤系椰子鸡汤,鸡汤好清,配料有粟米椰子等,唔会好油,另外两份都跟咗秘制嘅酸辣酱,酸酸辣辣咁几开胃

外卖自取