2024-07-08
成个和牛拼盘端上嚟真系好吸引好影相~ 虽然唔系A5顶级牛肉但系已经好满足!每一片牛肉嘅部位嘅肉质都非常鲜嫩,脂肪分布得好均匀,尤其系烧烤后𠮶种肉汁鲜嫩嘅口感,我而家谂起都流晒口水!🤤韩风瓷壶酱油牛肋肉:我哋跟住店嘅指示,放喺侧边慢火烤熟。烤完后嘅牛肋肉充满咗韩式酱油嘅味道,𠮶种酱香味同埋肉嘅软嫩口感,再搭配埋酸酸嘅泡菜,正啊!👍🏻同埋和牛崩沙腩烤熟后食落去真系好满足!肉质软腍味香,筋膜连少少肉,肥瘦啱啱好~炸物都可以任食,炸薯角、香芋丸、炸饺子棒都好好味!炸饺子炸到金黄酥脆,外皮酥脆内部柔软,真系冇1TB嘅胃都食唔够!仲有小菜都可以任攞嘅~ 味付螺肉、泡菜、沙律等。味付螺肉嘅味道十分新鲜,甜咸味适中,配住啤酒饮真系一流~