餐厅: can‧teen (世紀廣場)
资讯:

2023-02-02 15 浏览
平时喺中环返工午饭时间又短又多人🥲想快快趣食个饭又想质素高啲我推介中环呢间新开嘅can . teen佢已经开咗第 4 间分店 仲进驻兰桂坊地段高CP值嘅自家明炉烧味饭加上优越嘅地理位置🤗绝对系上班族嘅不二之选-皇牌黯然销魂饭 ($69)中午餐牌嘅王牌黯然销魂饭只需要$59超级抵食呀!本身以为冇乜惊喜但系食落去真系好好食😋同我平时去食百几蚊一份嘅黯然销魂饭质素差唔多真系感受到用心制作每一啖都有油香味表面超级多叉烧煎蛋煎到旁边香脆中间流心真系好好食😋一定要再encore-招牌去骨海南鸡($69)坊间有好多海南鸡饭但唔系间间餐厅都可以将海南鸡饭嘅饭整得好食呢度嘅海南鸡饭真系好香☺️而且冇特别夸张嘅香料鸡件嫩滑鸡皮爽脆 好食😋can . teen地点:中环德己立街1-13号世纪广场地下高层A号舖can . teen@can.teen.official @maximshongkong#canteenhk #泰式 #皇牌黯然销魂饭 #兰桂坊 #双𩠌饭 #藜麦饭 #世纪广场
平时喺中环返工
午饭时间又短又多人🥲
想快快趣食个饭又想质素高啲
我推介中环呢间新开嘅can . teen

佢已经开咗第 4 间分店 仲进驻兰桂坊地段
高CP值嘅自家明炉烧味饭
加上优越嘅地理位置🤗
绝对系上班族嘅不二之选

-皇牌黯然销魂饭 ($69)
中午餐牌嘅王牌黯然销魂饭只需要$59
表面超级多叉烧
煎蛋煎到旁边香脆中间流心
真系好好食😋
一定要再encore

-招牌去骨海南鸡($69)
坊间有好多海南鸡饭
但唔系间间餐厅都可以将海南鸡饭嘅饭整得好食