2020-07-11 626 浏览
同朋友黎食第二次 成班fd一齐食就最啱 可以嗌多啲款试🤤呢到完全系粮尾嘅首选 穷都可以擦番餐劲嘅🥰呢到嘅意粉山大家都应该有见识过😎不过今次好似细碟左啲🤏🏻但系都系超抵食✨食到饱一饱 埋单都系每人$50😂出面食个lunch都唔只🧐.睇相好似都唔太睇得出佢真系 好 大 碟🤩两个人食一碟都得👭🏻味道就唔可以期望系好好食好有惊喜 系住家嘅感觉🏡但系绝对唔难食 系唔错嘅🥰.罗勒鲜蕃茄烟肉意粉🍝 $35最钟意就系有蕃茄嘅意粉🍅虽然好平 但系劲多料💖啲烟肉碎够捞晒成个粉🥓蕃茄几清甜 成个意粉食落系偏甜嘅 我自己钟意佢酸啲🧐不过呢个好味过另外𠮶款😋味道清新啲冇咁浓味😚.香辣海鲜意粉🌶 $47意粉食落好浓嘅蒜蓉味🧄带微辣🤏🏻蚬肉份量都几多🤤最搞笑系佢加左啲薯仔粒落去 唔太夹🥔呢个相对会浓味咸啲 同埋炒得都几油🤭食完会好口渴🤣
罗勒鲜蕃茄烟肉意粉🍝 $35
罗勒鲜蕃茄烟肉意粉