2023-11-13
今日收工去咗荃湾,因为之前见到牛摩出咗一个E-Pass🤣🤣生大食积嘅我哋梗系试试佢啦!$999 E-PASS,呢个plan本身系包最基本𠮶个餐,我哋就加咗每人$117可以食埋SRF美国和牛🤣🤣🤣🤣E-PASS平日8点后可用,我哋第一次去真系都算好多人等位八点就入去食嘢!呢个E pass其实几抵玩,除返开食五餐其实都系返到💰我哋见到有啲大只仔,净系过嚟食肉同菜,先谂到原来减肥嘅人都啱用🤣🤣🤣唔使食淀粉质!如果有朋友一齐嚟,同行朋友仲有85折~😂😂好抵玩咁而家讲食物啦,食物质素真系OK !除咗平时打边炉有嘅嘢,佢仲有啲热食,例如炸物仲有温泉蛋,仲有一个叫牛摩饭👍🏻全部都唔错,仲有佢啲肉类,加咗钱真系抵,因为肉质唔错,而且最特别嘅系除咗牛肉同埋猪肉,呢度有埋平时好少提供嘅羊肉❤️❤️❤️有羊肉个人觉得非常抵食🤣🤣🤣食物选择众多,而且丸类都有一啲比较特别嘅丸例如将包牛丸中间系有葱。呢个超好食🤣🤣🤣❤️而且海鲜都唔错,虾𠮶啲都比较新鲜👍🏻