2018-07-16
之前食过位于科学园嘅囍庆酒楼,觉得水准唔错,今日就专程嚟试吓显径分店。由于今日系闲日,而且时间尚早,食客仲未系好多。八道鲜味(两位用) $438我同朋友都饥肠辘辘,所以决定嗌海鲜套餐「八道鲜味」,包括多款海鲜,最正系食海鲜餐有赠饮:橙汁、椰青水(可无限任添!)上汤焗龙虾伊面原只龙虾超吸引,肉质肥厚,又多龙虾膏,食到我不断吮手指呀👍🏻矿泉水灼鲜鲍鱼越系新鲜嘅海鲜,越唔需要花巧嘅烹调方法,简简单单已经食到最原始嘅鲜味。椒盐九节虾鲜虾大大只,虾肉弹牙,椒盐够惹味,唔错。清蒸海上鲜估唔到仓鱼咁大条!火喉掌握得恰到好处,鱼肉唔会过熟,鲜味无穷。劲蒜蒸贵妃蚌一人一只,蒜蓉好香,粉丝够入味,正!油盐水浸花甲红烧王子乳鸽乳鸽烤得刚好,如果肥美一点更好。金银蛋浸菜苗食返啲菜消下济,清清地几好。每人二百几蚊,就可以食到海鲜大餐,仲有饮品任添,真系好抵食,推荐大家嚟试下👍🏻
由于今日系闲日,而且时间尚早,食客仲未系好多。
八道鲜味(两位用) $438
上汤焗龙虾伊面
矿泉水灼鲜鲍鱼
椒盐九节虾
鲜虾大大只,虾肉弹牙,椒盐够惹味,唔错。
清蒸海上鲜
劲蒜蒸贵妃蚌
一人一只,蒜蓉好香,粉丝够入味,正!
油盐水浸花甲
红烧王子乳鸽
乳鸽烤得刚好,如果肥美一点更好。
金银蛋浸菜苗
食返啲菜消下济,清清地几好。