2023-09-09 341 浏览
#chuchu食在深水埗📍 康瑞甜品中学嘅时候成日食,钟意食芋圆嘅一定有听过!过左咁多年,依然好食!宜家出名左好多,𠮶日去到都好多人等位,仲要好多外国人!💡🐷以前一定系食特色仙草百配,不过老了,𠮶日女人痛唔敢食仙草🤣但非常推荐!—————————————————————❣️ 香滑腐竹莲子配三色丸子 $23 🐷就拣左净系要芋圆+地瓜圆+小丸子,如果加埋鸡蛋就$28,都系好抵!佢嘅芋圆真系好食,𠮶种烟韧嘅口感,其他地方食唔到!不过𠮶日食觉得个腐竹糖水甜左少少,不过甜品紧系甜🤣🤣🤭.❣️ 清香绿豆沙配三色丸子 $28绿豆沙就系简单得嚟,好难整得好食嘅!佢呢到清甜!🐷仔嗌左冻嘅,🐷觉得衬热架㖞会再烟韧啲!.💬 买多碗外卖比🐷妈,佢就食紫米露芋圆!—————————————————————不专业评分👅好味指数: 8/10 💰性价比: 10/10👍🏻推荐: 8/10 —————————————————————🏡地址: 康瑞甜品 (深水埗)深水埗荔枝角道323号地舖🕑营业时间: 15:00 - 00:00—————————————————————#chuchu食甜品———————————————————
#chuchu食在深水埗
📍 康瑞甜品

❣️ 香滑腐竹莲子配三色丸子 $23
❣️ 清香绿豆沙配三色丸子 $28
💬 买多碗外卖比🐷妈,佢就食紫米露芋圆!

不专业评分
👅好味指数: 8/10
💰性价比: 10/10
👍🏻推荐: 8/10
—————————————————————
🏡地址: 康瑞甜品 (深水埗)
深水埗荔枝角道323号地舖
🕑营业时间: 15:00 - 00:00
#chuchu食甜品
———————————————————
Follow🐷 @chuchu_hkfoodie
tag埋你啲朋友仔like下我啲po♥️
需要你的支持喔🥺🙆🏻‍♀
🐷💬每一篇食评都好认真打架

#香港美食 #hkfood #852food #相机食先 #香港好去处 #hkfoodie #hkblogger #hkfoodiestagram #周末好去处 #食好西 #美食推荐 #好食 #食食食 #tasty #美食 #饮品 #甜品#follow #like #like4like #eatwithfoodiez
2023-09-02
宵夜