2018-08-14 51 浏览
今日出面有少少毛毛雨,同个fd出去左尖沙咀买野,星期五中午时间放饭,周围间间餐厅都好多人,我地见到呢间火锅店楼下有放午餐餐牌,仲要做紧第二份半价,围返埋先30零蚊一个人,咁抵就试试佢🤪🤪我地叫左两份午餐,店员服务态度好好,介绍我地点左A餐 芝士红烧牛肉面,用既系荷兰🇳🇱芝士,咸咸地好浓的芝士味配埋红烧牛肉,可能系火锅店的关系,攞啲牛肉特别靓又重牛味,又软淋淋!我就钟意食饭,所以点左个C餐 牛四宝汤饭,分别有牛展,牛腩,牛根,汤饮得出落足料,有红、白萝卜、西芹,好甜,送饭一流!见咁抵我地就再加多两份串烧,叫左盐烧烧牛舌、烧牛肉串,呢到牛肉串仲可以拣唔好酱汁,我地拣左最稳阵的胡椒沙嗲,沙嗲好浓唔辣仲好甜😋😋 如果份量多少少就更好🤤🤤跟餐仲送甜品同饮品 菊花冰粉,菊花香甜捞埋冰粉食凉浸浸好舒服! 饮品有自家制菊花桂圆露、洛神玫瑰茶👍🏻

• 牛四宝汤饭