2021-10-04
[]平日想食炸鸡只只味都想试,搞到都唔知叫咩味好。今次我就要介绍个抵食韩式炸鸡放题比大家,食果阵唔洗就住就住,想食几多件都得🤓🤓🎈炸鸡+Pizza放题 $128呢个价钱已经包含左任食6款炸鸡同埋Pizza,所以真系好抵食🙊Pizza每日有4款口味做成一个4式Pizza,大约手掌size,试完都唔会太饱👍🏻‼️加多$28 可以额外任食10款韩式小食、6款焗鸡+ 黄金咸蛋炸鸡强烈建议大家可以加,多左好多食物选择之余仲可以食到焗鸡。焗鸡虽然冇炸鸡咁脆口,不过焗完都好香好juicy。另外,最最最重要系可以食到邪恶的黄金咸蛋炸鸡😋✨‼️所有炸鸡/焗鸡都系逐件用QR code落单,唔好一次过叫太多,边食边落单就可以食到最新鲜热辣既炸鸡😋😋💕个人口味推介排名黄金咸蛋炸鸡蜜糖芥末香葱炸鸡蜜糖蒜香焗鸡韩风紫菜焗鸡✨推介小食:牛油粟米紫菜薯条芝麻菠菜✨🎈蜜桃 & 提子特饮 $58/2杯饮品有一送一,仲可以拣唔同饮品。见到咁大杯野饮都窒左一窒🤣最特别系仲有枝雪条,想食又得,唔食慢慢溶又得🤓
🎈炸鸡+Pizza放题 $128
💕个人口味推介排名