2024-12-05 0 浏览
几十蚊就食到花胶?同事同我讲都唔信,佢话公司附近最近开咗间超级抵食嘅茶记,用料系矜贵𠮶只,话几十蚊就有交易,食到鸡煲食到成只鸡,我本身都唔信,但系试完之后,原来香港都仲有正嘢㗎😆😆😆我哋一行三个人见到个Menu都难以置信,午餐嘅选择好多,唔系普通嘅碟头饭,但系系几十蚊嘅价钱! 😂我自己就拣咗呢个花胶鸡煲,花胶好大块,重点系啲鸡好多,又够嫩滑! 个汤都好一流,全部都系精华,呢个50几蚊有交易😆同事就嗌咗个蚝仔粥,见到啲蚝都系铺满晒喺面,再配埋啲汤,又系淡淡精华,食完个人成个暖晒! 好补身,性价比极高👍另一个就邪恶啲,佢叫咗个炸子鸡跟薯条,系足足半只嘅炸子鸡,啲鸡皮好脆,share咗少少鸡俾我哋食,啲鸡肉真系好嫩滑! 呢个价钱搞唔掂,真系超抵! 呢一间应该系沙漠中嘅绿洲,香港超级罕有🥹 一定要支持佢哋呀! 太抵了!

2024-12-01