2019-06-01
今次经朋友介绍黎到呢间餐厅,餐厅有两层,第一层有几张枱咁,一上到楼梯就见到有set band既equipment系到感觉都几chill🤤入番正题讲野食啦,一黎其实想叫个Wellington Beef但点知原来要提早订,大家想试记得早几日book定位order低☹️然后我地个主菜记叫左份五成熟既安格斯牛,牛排还原到五成熟,不过块扒就略嫌有略肥,扣左少少分,同埋冇乜配菜食下感觉就单调左少少🤔主食仲有既就叫左个龙虾汁意粉,呢个真系几唔满意,龙虾汁冇乜味,份量亦出奇地少,只虾就太熟唔系好弹牙,好似大排档求其用个汁兜个意粉咁,起码大排档个份量仲多过佢🤮然后就到pizza啦,叫左个温泉蛋pizza睇下有咩新搞作,上到枱见到原来系长方形,个底系类似多士咁既口感,即系超级脆身,同时又几重包味。所以与其话系pizza我智话系多吉岩d🤔制法系特别既但呢种好食定平时既好食就见仁见智啦,不过总括而言d料都几好食,食个阵记得吉烂只蛋周围茶下,都食到几香温泉蛋味😚小食记叫左个一字鸡翼同埋冇影相既芝士条,芝士条拉芝效果极佳,我同朋友都系到玩左阵拉芝🤪鸡翼就好似脆香鸡翼咁,配埋个蜜糖芥茉酱绝对一流👍🏻叫野饮既时候留意到
总括嚟讲,呢间野真系好抵食,你话系咪好惊喜又唔算但绝对抵食同meet到standard(除左个意粉)