朋友极力推介我去试一哥,因为岩岩新开张,先至仲系咁抵食到咁正既海鲜放题!见天气仲未热,拿拿声去试下。原来私房菜冒意思就系要提前预约~见我地几多个人黎~就预返个份量当日订海鲜~目的就系保证新鲜! 而家都好少咁有心机营运既食店上去已经见到好多人,成间野好香,不断涌黎啲海鲜味 好期待啊一门四个人有间私人房,原来因为呢度前身系雀会,几个人就自己有间房食饭~正啊 !我地点左中辣,辣辣地愈食愈滋味 由于呢度海鲜任食,本身谂住唔食咁多鸡煲,留肚食海鲜回本,点知食食下都食左好多旧鸡! 老细一哥话佢同厨师研究左好耐先调较到而家呢个味~所以几野味~好多客都食到一旧冇净!好正啊鸡煲之后可以打边炉,仲系成个煲会换左佢先上花甲蟹煲,平时出面食有几可会甘汤底入面仲要系成只蟹👍够晒鲜味,配料有好多 有啲再点要加少少钱,但大部份都系任食。生蚝 鲍鱼仔 蚬 虾 鱼等等 全部都一流👏食得出好新鲜。D肉系安格斯靓牛~食得出系靓料老细推介我地试埋生虾刺身,刺身点既泰式青柠汁系入厨廿几年既一哥秘制,果然又fresh又正埋单$二百几一位,但依个价钱食到甘既质素都觉得算好抵,就算好忙服务态度都吾错,仲问我地够吾够饱,仲要送甜品俾我
见天气仲未热,拿拿声去试下。

上去已经见到好多人,成间野好香,不断涌黎啲海鲜味 好期待啊

鸡煲
好正啊

海鲜汤底
海鲜拼盘
生蚝 鲍鱼仔 蚬 虾 鱼等等 全部都一流👏食得出好新鲜。
安格斯牛
D肉系安格斯靓牛~食得出系靓料
生虾刺身
老细推介我地试埋生虾刺身刺身点既泰式青柠汁系入厨廿几年既一哥秘制,果然又fresh又正

埋单$二百几一位,但依个价钱食到甘既质素都觉得算好抵,就算好忙服务态度都吾错,仲问我地够吾够饱,仲要送甜品俾我地食~食到捧住个肚走~下次一定再黎食过!
题外话/补充资料: 有机会要衬未加价再去食,老细话迟d开始做宣传可能多左客就会加价。
2016-02-11
  • 鸡煲