餐厅: 滿粥順德粥底海鮮火鍋
资讯:

🔅满粥🔅新蒲岗🔅粥底火锅🔅话说男朋友踢波,所以叫晒我所有朋友去新蒲岗,点知俾我哋意外发现咗呢一间亲民粥底火锅店!佢首先会上一个三层海鲜架,完全有贵派享受嘅外貌,蟹肉非常之鲜甜~蚬仔全开好新鲜,啲虾喺支竹签上边仲会郁,有啲惊吓最惊吓嘅系,佢个套餐其实系包七款基本海鲜、六款火锅配料、同埋粥底!每人$198! 火锅配料方面,我哋拣咗鲜鸡,同埋猪肉片,炸鱼皮,响铃,金沙丸,同埋蔬菜蓝~虽然佢话份量系按人头计,但系其实超级多~ 我地眼阔肚窄,仲叫左手切肥牛片,肥牛略肥,但都好有牛味!~同两渣冬瓜茶!真系超级饱~我最钟意佢add on都可以做左$18一碟,完全系抵食同可以俾贪心嘅人类叫多啲(o^^o)个粥底佢仲有粟米、芋头同南瓜粒粒,加上蛋花一齐煮,我地四个人最终系清晒所有粥,真系好惊人😂满粥顺德粥底海鲜火锅网上订座即赚Rice Dollars 网址: https://s.openrice.com/QrbS0miS700~uZ5MGAA地址: 新蒲岗景福街79号地舖电话: 98849484=====================#火锅 #打边炉 #黄店边炉 #打边炉 #海鲜 #海鲜火锅 #
🔅满粥🔅新蒲岗🔅粥底火锅🔅

满粥顺德粥底海鲜火锅
网上订座即赚Rice Dollars
地址: 新蒲岗景福街79号地舖
电话: 98849484
=====================
#火锅 #打边炉 #黄店边炉 #打边炉 #海鲜 #海鲜火锅 #蟹 #虾 #蚬 #沙白 #鲍鱼 #大蚬 #鱼 #肥牛 #粥底海鲜火锅 #抵食 #餐厅 #新蒲岗美食 #新蒲岗黄店 #新蒲岗好去处 #海鲜架 #hkig #hkfoodie #hkfood #hkfoodblogger