一直bookmark咗呢间火锅店,今次终于有机会嚟打好嘅海鲜任食放题🔔所有朋友都聚齐咗,环境舒适,聚餐之选无误啦。😃🤝🤝🤝芝士龙虾汤茶碗蒸🤝🤝🤝 首先嚟个芝士龙虾汤茶碗蒸,新鲜嘅龙虾配上独特嘅芝士汤,香浓得黎又唔腻口,真正嘅料多味美‼️‼️每个味道都咁正,都令人捧腹满足!又饱又好食,劲抵呀😻😻😽😽😽 任食惹味龙虾鸡煲😽😽😽跟住就有惹味龙虾鸡煲。龙虾同鸡一煲,完全唔会逊色,每一口都非常饱满。呢个有少少辣,口口好食,新鲜得黎唔会太重口味,真系好好食!😺😺😻😻😻 极尚龙虾蒸海鲜😻😻主角极尚龙虾蒸海鲜!从龙虾,鲍鱼,鱼,贵妃蚌,扇贝到虾,每样都新鲜,大块海鲜一尝,美味得深入心扉!😚😚✊✊✊美国特选牛肩胛+优质鸡腿肉✊✊✊当然还有美国特选牛肩胛同埋优质鸡腿肉,因为我地好钟意食肉嘅😻😻。肉质嫩滑,充满弹性!总之,好食好食就系好食!👏🍜🍜🍜火锅汤底:中华辣汤🍜🍜🍜当然唔少得一锅正宗中华辣汤作汤底,麻辣程度啱啱好,边食边辣,令人回味无穷,啖啖下肚都是幸福味道! 🤤🤤 景致舒适嘅餐厅同好食嘅火锅,我地唔使出国都可以食滋味!

🤝🤝🤝芝士龙虾汤茶碗蒸🤝🤝🤝

😽😽😽 任食惹味龙虾鸡煲😽😽😽
😻😻😻 极尚龙虾蒸海鲜😻😻
✊✊✊美国特选牛肩胛+优质鸡腿肉✊✊✊

🍜🍜🍜火锅汤底:中华辣汤🍜🍜🍜

景致舒适嘅餐厅同好食嘅火锅,我地唔使出国都可以食滋味!