👧🏻Wodafoodie in Causeway Bay疫情下对异国食物特别钟情,知道呢间韩国餐厅推出左好抵食既放题,所以假日lunch time就同朋友黎试下😋✨🍖炸鸡Pizza放题 $128 (+$28 🍗焗鸡, 小食)本身$128既放题得6款炸鸡同4款口味既pizza,难得食放题紧系去尽佢食晒咁多种味啦!😝所以加左$28食埋7款炸/焗鸡同10款小食😍呢个价钱黎讲真系算好多野食可以拣!钟情焗鸡既我叫晒所有口味既焗鸡🍗🤤🤤:🍗冬荫公焗鸡🇹🇭👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻期间限定,表皮无沾炸粉,鸡肉超嫩滑,大爱🥰🍗BBQ香辣焗鸡 🌶👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻个BBQ酱劲惹味,又带少少辣,好好食!😍🍗双重芝士焗鸡🧀👍🏻👍🏻重芝士粉,但如果系芝士酱仲惹味😆🍗喷火辣焗鸡🌶🌶🌶👍🏻👍🏻👍🏻呢个真系辣,食开辣既朋友应该好钟意😋🍗蜜糖蒜香焗鸡🍯👍🏻👍🏻好多蜜糖甜甜地,不过蒜香味唔系好出。🍗黄金咸蛋焗鸡🥚👍🏻👍🏻外皮都系咸蛋黄,好邪恶。🍗韩风紫菜焗鸡🇰🇷👍🏻呢个普普通通,味道无乜惊喜。总括黎讲焗鸡鸡肉好嫩同juicy🥰仲要全部都好多肉,岩晒食肉兽!不过我会想最出面层皮唔沾炸粉,咁就更加似焗鸡啦😌🍕一个Pizza细细个有
👧🏻Wodafoodie in Causeway Bay

钟情焗鸡既我叫晒所有口味既焗鸡🍗🤤🤤:

🍗冬荫公焗鸡🇹🇭👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
期间限定,表皮无沾炸粉,鸡肉超嫩滑,大爱🥰
🍗BBQ香辣焗鸡 🌶👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
个BBQ酱劲惹味,又带少少辣,好好食!😍
🍗双重芝士焗鸡🧀👍🏻👍🏻
重芝士粉,但如果系芝士酱仲惹味😆
🍗喷火辣焗鸡🌶🌶🌶👍🏻👍🏻👍🏻
呢个真系辣,食开辣既朋友应该好钟意😋
🍗蜜糖蒜香焗鸡🍯👍🏻👍🏻
好多蜜糖甜甜地,不过蒜香味唔系好出。
🍗黄金咸蛋焗鸡🥚👍🏻👍🏻
外皮都系咸蛋黄,好邪恶。
🍗韩风紫菜焗鸡🇰🇷👍🏻
呢个普普通通,味道无乜惊喜。

🍕一个Pizza细细个有齐4只味,咁就唔怕食得太饱食唔到鸡👍🏻👍🏻小食叫左泡菜、柚子醋沙律、芝麻菠菜、酸萝卜、辣拌海蜇。想讲个海蜇真心大推,佢个韩式酱汁捞埋爽口既海蜇超好食‼️‼️😍😍😍我encore再encore😋😋😋

呢间放题平价、好食又坐得舒服,真心觉得几正,记得趁仲有呢个promotion黎试下啦☺️☺️

📍 Sodam Chicken (铜锣湾)
铜锣湾耀华街3号百乐中心7楼
午餐