2023-08-17 193 浏览
#搞串个pantry又系腐腐👩🏻‍🔬我揾嘢食嘅时间,今次就讲下一间位于 #葵兴 嘅#cafe ☕️。呢间餐厅位于葵兴商厦地下,平日有好多人喺呢头返工💼,以呢个价钱,拣嚟做午餐🍝都冇乜嘢挑剔😋。🦆烟鸭胸茄汁意粉($57)烟鸭胸几香几好食🤤,加埋茄汁🍅嘅鲜甜味,令到一啖食到嘅味道更加新鲜,而且蒜味浓郁🧄,好香口,唔错!而且餐饮嘅奶茶🧋味道都整得几好,唔会有死甜味或者好涩。以呢个价钱食到呢种质素,私心❤️可以返转头再食。🥞朱古力香蕉热香饼($36)(下午茶时段)热香饼嘅质地系烟靭类型🫦,系行美式🇺🇸传统热香饼嘅风格,咬落嘅口感似麻糬🍡嘅感觉,口感几好😋。一啖食到朱古力🍫同埋香蕉🍌呢个经典嘅配搭,满足到预期嘅味道🥰。
#搞串个pantry

🦆烟鸭胸茄汁意粉($57)

🥞朱古力香蕉热香饼($36)(下午茶时段)
2023-08-17
下午茶