2012-02-03 29 浏览
本身一路都有帮衬开深井店! 天后店比深井店大很多,地方也比较舒适!但楼底比较婑。。。。。食物一如深井店一样好大碟,而且水准也保持得很好!价钱亦相当合理!潮洲汤 未考试过的一定要试,弟二到食唔到!牛颈脊 好好味!必食!虾丸 墨鱼滑 好爽好鲜虾胶油炸鬼 好好味我的必食青班片 $178(如无记错) 超底食好大碟好新鲜讲真,好好服务就一定唔系架喇!!但又未至于好差,哩一间系好好生意的餐厅,老实讲D楼面我味见过佢地停过手,叫佢地又会应又会主动加汤。以“两百零蚊” 嘅晚餐仲想点吖?有时我谂做楼面都几惨架,大时大节人人食紧野自己就要服侍人,都无所谓因为份工系你拣的,最惨就系比人闹!当曰我就亲眼见到一班大约十一二人嘅港人闹咗个知客成个钟。。。果日系年初十大约八时三十分,其实我同果班人一样咗咗book 咗8:30 佢企正我格离所以听得好清楚成件事......果班人一到就开始闹"有无搞错架,掟咗枱都要等" 知客就好有礼貌咁讲话"唔好意思,掟咗都要等阵架,不过唔会太耐" 而其间有个男人就不停地jer 住个知客! 十五分钟即大约8:45 佢地就安排到座位.....好衰唔衰我安排坐响佢地间离张枱! 原来仲未闹完

潮洲汤 未考试过的一定要试,弟二到食唔到!
牛颈脊 好好味!必食!
虾丸 墨鱼滑 好爽好鲜
虾胶油炸鬼 好好味我的必食
青班片 $178(如无记错) 超底食好大碟好新鲜

讲真,好好服务就一定唔系架喇!!但又未至于好差,哩一间系好好生意的餐厅,老实讲D楼面我味见过佢地停过手,叫佢地又会应又会主动加汤。以“两百零蚊” 嘅晚餐仲想点吖?有时我谂做楼面都几惨架,大时大节人人食紧野自己就要服侍人,都无所谓因为份工系你拣的,最惨就系比人闹!当曰我就亲眼见到一班大约十一二人嘅港人闹咗个知客成个钟。。。果日系年初十大约八时三十分,其实我同果班人一样咗咗book 咗8:30 佢企正我格离所以听得好清楚成件事......果班人一到就开始闹"有无搞错架,掟咗枱都要等" 知客就好有礼貌咁讲话"唔好意思,掟咗都要等阵架,不过唔会太耐" 而其间有个男人就不停地jer 住个知客! 十五分钟即大约8:45 佢地就安排到座位.....好衰唔衰我安排坐响佢地间离张枱! 原来仲未闹完, 有枱之后又闹点解唔系圆枱......仲好大声讲话会响 openrice 写臭佢!

好心啦,大年初十应该开开心心同成班老友食饭, 掟咗枱等十五分钟就不停闹! 人地打份工姐!!!!!!

掟咗都要等我相信已经唔系新闻, 我相信所有旺埸小小嘅餐厅都会系咁! 反而我紧张食物质素多啲!!!!