2023-05-15 71 浏览
好耐没做瑜伽,呢排系红磡附近JOIN左一间瑜伽教室,完左之后就去朋友圈呢排好红既餐厅,🔥悦火🔥大家试过都赞不绝口,甘我地系附近,DINNER就来呢度一探究竟。餐厅好有特色好靓,分开左日式区同埋炉端烧区,仲有唔同嘅榻榻米房间。选择左呢个炉端烧晚餐$788/位:✅前菜(南蛮鸡)肉质好结实,🦀️雪白有光泽,证明非常新鲜,肉质爽口弹牙。✅刺身两点(中拖罗,深海池鱼)中拖罗颜色粉红,脂肪比例较高,鱼香持而恰到好处的鱼油脂,非常甘香,肥瘦恰到好处。深海池鱼比较有海鲜味,入口即溶。✅炉端烧烧物八品(白鳝,🐮黄油鸡胸肉,五花腩,黄油鸡翼,和牛串,京都豆腐,牛小排,串茄)全部烧烤甘香酥脆,大大块好抵食。可以边加热边吃,吃完后大满足。✅吸物(鲷鱼浓汤)鱼汤系奶白色,好creamy,味道香浓。✅茶渍饭+✅甜品,全部都好高质。
✅前菜(南蛮鸡)
肉质好结实,🦀️雪白有光泽,证明非常新鲜,肉质爽口弹牙。
刺身两点(中拖罗,深海池鱼)

✅吸物(鲷鱼浓汤)
鱼汤系奶白色,好creamy,味道香浓。
✅茶渍饭+✅甜品,全部都好高质。