2022-04-29 655 浏览
这里是我返工嘅其中一间食堂 这里很奇怪 因为点面餐系会抵过点三文治🥪两者之间只差几蚊 但其实那些三文治🥪和普通茶记嘅三文治🥪系无分别不过这间食店 其实都系一间普通茶餐厅 这个熟食中心之前曾经重新装修过 但其实我都唔系太清楚那里有改变 我都听过街坊讲过这里卫生麻麻 但我眼见又唔系太难睇 只系厕所真心比较污糟 但都见到有姐姐负责清洁 所以如果要求完美人士就要好好考虑 早餐有面餐和三文治🥪餐 都算多选择今次点了早餐C 因为这里嘅炸物很好吃 值得一试 份量够 我还要求扣底 因为那些面都几多 猪扒份量都真心大 雪菜肉丝都尚算满意 做配菜就合格 如果只系食这个 就未必满意了其实还有炸鸡翼都好食😋𠮶面唔知系咪真系有扣底 真心大份量 我都差少少食唔晒 其实佢哋嘅米粉都系麻麻 不过又真系未算差 冻饮要加$2已经要求少甜 但都觉得太重手 总结报告:这里都系做街坊生意 坐位真心又窄又差 服务都只系停留简单落单送餐流程 价钱又系普通街坊价 如果街坊返工在附近 其实真心可以考虑一下

早餐有面餐和三文治🥪餐 都算多选择
猪扒雪菜肉丝米粉

2022-04-28
$37 (早餐)