2024-01-12 773 浏览
午餐时间路过观塘,同朋友一齐食红茶未去到门口,可能系午饭时间,条排队人龙已经好长,大概30多人。不过其他餐厅就冇人龙😌大约10分钟,我哋有位坐喇☺️系卡位。见到有d卡位枱,坐左7个人😅我哋都叫左特餐,因为佢嘅沙嗲牛肉好好食,不过因为我想饮埋啲汤所以就嗌咗通粉。特餐沙爹牛肉通热奶茶$56一如预期系有好浓郁嘅沙嗲汁,呢种传统冇纹嘅通心粉加埋啲汁好好食。个餐会送杯热饮我嗌咗热奶茶热奶茶的温度刚刚好,而且冇我最怕嘅臭奶味。好推荐。另外呢个餐会跟个牛油丹麦多士都系喺一啲公众平台里面被人广泛推荐嘅。仲有火腿奄列其实都有只碟咁大,加上全个餐都好美味,所以都算系性价比高。其实呢间嘢嘅其他食物都好好食,不过今次系两个女仔,所以下次再嚟食其他嘢再介绍啦。
午餐时间路过观塘,同朋友一齐食红茶

特餐沙爹牛肉通热奶茶$56

2024-01-11