2022-07-26 398 浏览
今日系荔枝角到揾到正嘢🤣认知上荔枝角冇乜地方食嘢,净系知工厂区多隐世食店🫶🏻系我哋搭车嘅地方见到间餐厅…好多人系到睇,我又睇埋一份🤣又唔贵㖞!🫢仲要冇加一,职员见到我地都叫我哋入去坐低睇,入面有位😂食物嗌左Tea time +set lunch 蛋沙律牛角包🥐$26呢个超抵!劲好食😋个牛角包超松脆⭐️焗到热热哋,蛋沙律又冻冻地😌劲有层次冻薄荷朱古力 🧋餐+$11点解呢到啲嘢食可以咁正😭😭超有心机!薄荷味又唔会抢走朱古力味!朱古力又够浓滑,又有薄荷嘅凉🌱榛子咖啡黎Cafe点可以唔饮咖啡!😁榛子咖啡都劲好饮,饮落口好滑,个口仲有阵阵咖啡味久久不散😌吉烈鱼柳拼薯条 🍟 $35小朋友最爱炸嘢😋个鱼柳他他酱唔知系咪自己校过呢?🫣比岀面嘅酱多一份酸味,应该系sour cream个鱼柳大块到呢🤣🤣👍🏻大过iPhone 12,又脆又有深海鱼味!明太子酿鸡翼+香脆鸡翼呢个真系劲脆🤣同埋个鸡锤位起咗骨,酿左啲明太子入去,小朋友拎住食劲开心🥳Lunch set D 德国黑椒蜜糖猪手配薯条$67见到人哋嗌呢个好正🤣👍🏻队友就话不如都叫个试,其实应该要叫意粉😶‍🌫️但因为惊几条友食唔晒,所以又系嗌薯条🫢😁佢个猪手皮
今日系荔枝角到揾到正嘢🤣
认知上荔枝角冇乜地方食嘢,净系知工厂区多隐世食店🫶🏻
系我哋搭车嘅地方见到间餐厅…好多人系到睇,我又睇埋一份🤣

食物

吉烈鱼柳拼薯条 🍟 $35

明太子酿鸡翼+香脆鸡翼

Lunch set D 德国黑椒蜜糖猪手配薯条$67
佢个猪手皮劲脆!个脂肪又好滑!多层口感
佢个蜜糖唔多,甜甜地,但原来佢个黑椒汁先系重点👍🏻捞意粉一流!点薯条都唔弱😂

南瓜忌廉汤

⭐️环境⭐️
呢到叫做系工厂区嘅尽头,再加上佢门面唔系好显眼,如果唔系见咁多人岀入,加上八卦,就真系会错过呢间超高CP嘅餐厅!

我哋去嘅时候系差唔多2点,所以叫左过左最繁忙嘅时间。可以休闲地坐下。啲服务员都劲nice,超好礼貌!因为我哋系岀面睇中tea time menu ,谂住企系岀面等多阵,然后佢哋就话唔紧要,差少少时间入去凉住冷气睇下睇下就够钟

又揾到间老少咸宜嘅餐厅⭐️
真系劲开心🥳