2024-10-22
平时返工真系好忙,同囡囡见面嘅时间真系比较少,所以我每次都会好珍惜亲子嘅相处时光!每次我都会揾一啲好玩好食嘅地方同囡囡一齐去,今次就去愉景新城。 我地去左呢度好出名嘅亲子餐厅嘅食嘢,之前系呢间餐厅食韩烧就食得好多,但适逢万圣节🎃好快就到。 见到餐厅推出咗好得意嘅万圣节🎃甜品同饮品,我同囡囡都好想试吓:⭐万圣狂欢雪糕窝夫- 4块大大嘅窝夫再加上3旧大大嘅云尼拿雪糕球🍨,仲有士多啤梨🍓伴碟,真系够晒靓又得意! 囡囡一见到就好钟意,仲食得好开心添💕⭐巫婆魔药士多啤梨沙冰- 呢个沙冰都好造型得意,有甜甜嘅士多啤梨,再加上底部有好多Oreo碎,唔系太甜但系够晒清凉,卖相都真系好有心思好得意!😆嚟到呢度女女一定唔会放过可以玩波波池嘅时光,佢一食完甜品就立刻冲去玩波波池,玩到攰玩到够先肯走!我好钟意呢间餐厅,真系一个俾小朋友放电嘅好去处!😆
见面嘅时间真系比较少,所以我每次都会好珍惜亲子嘅相处时光!
⭐万圣狂欢雪糕窝夫
⭐巫婆魔药士多啤梨沙冰
我好钟意呢间餐厅,真系一个俾小朋友放电嘅好去处!😆