2024-09-20 167 浏览
英伦风超有情调嘅扒房🥰。成间店舖装饰以蓝色为主,两盏华丽嘅吊灯,感觉优雅而神秘。嚟OX扒一定必点。最钟意佢哋𠮶款黑松露鹅肝威灵顿牛扒。金黄色酥皮,花纹细致,质地酥脆。内里包住鲜嫩粉红嘅牛柳,一试难忘。香煎比目鱼配柠檬牛油汁都同样出色。鱼油丰富肉质细嫩,牛油柠檬汁散发出果仁般嘅香味。完全辟除鱼嘅腥味👍🏻另外我见Menu有款芝士焗蟹肉忌廉汁千层面只系$38相当抵食!下次黎我一定试吓。店员仲同我科普咗,战斧牛扒个名系点样嚟。经过"Frenching"处理的肉眼排,切割时保留至少五英寸肋骨。切割后牛扒外型就如同斧头一样,印地安语中斧是"Tomahawk",因此得名"Tomahawk-战斧牛扒"!
  • 黑松露鹅肝威灵顿牛柳
  • 自家制牛骨牛油面包