2024-07-19
🍺诺士佛壹酒吧临立,总有一间系左近。今日黎到咕噜咕噜,俾佢个欢乐时光串烧组合吸引左😍食物包埋杯饮品最平都系$98, 串烧最平$10串,真系良心价格🥹🎱餐厅吾止有得食,仲有得玩!环境好大,布置得色彩缤纷,五颜六色霓虹灯,周围好多打卡位。另外仲有桌球枱,酒吧游戏台,有大电视足球直播,好岩大班朋友聚会。🐤免治鸡肉棒$20一串大大串😍啖啖肉仲夹住爽口鸡软骨粒粒,好食👍🏻🍜日式拉面餐估吾到酒吧都食到日本的味道,简简单单的叉烧酱油拉面,可以一解思乡愁🥹炸鸡几香口。🍹Lonely walker 套餐可以拣mocktail😆好抵食。颜色好靓,酸酸甜甜😋🐮慢煮红酒牛面颊肉配薯蓉估吾到咁大碟,牛面颊份量好多,铺满系薯蓉上面。慢煮完肉质不会韧,好软腍,仲有我最爱的骨胶原🤤🌟总括嚟讲,呢间酒吧有得食有得玩,happy hour时段仲超级优惠,相当推荐👍🏻
🐤免治鸡肉棒
$20一串大大串😍啖啖肉仲夹住爽口鸡软骨粒粒,好食👍🏻
🍜日式拉面餐
🍹Lonely walker
套餐可以拣mocktail😆好抵食。颜色好靓,酸酸甜甜😋
🐮慢煮红酒牛面颊肉配薯蓉