2022-10-10
小妹今次食呢间系R&Y既分店😍R&Y一直要去新界先可以食到,今次竟然联同Bar Pacific一齐合作跳出新界🤩 将R&Y既味道带到港岛区,虽然只可以外卖🙈但真心好味既,又点会介意外卖🥡呢😝但留意呢间分店主要买沙律🥗串烧喔💕🍱星加坡西班牙黑毛猪沙嗲便当小妹今次买咗2份便当🍱 2份便当都相当吸引,冇谂过呢间小店都会严选食材,仲要用西班牙黑毛猪😚小妹第1啖食落去已经食到浓浓既星加坡既沙嗲汁, 肉质非常细腻及鲜嫩,味道浓郁且超惹味🥳 而且每个饭都配有沙律🥗感觉非常健康👍🏻 最特别系唔系用白饭,而系用三色豆及蛋拌炒而成既炒饭,粒粒分明,味道好味😝 食完成个餐唔会觉得好漏😆🍱星加坡杂锦沙嗲便当 (鸡肉、牛肉、猪肉)小妹另一款叫咗呢款杂锦便当🍱 呢个便当总共有4款串烧,呢款便当同样有沙律🥗炒饭,且同样有好惑味既沙嗲酱,每啖都好浓香,真系绝配🥳小妹仲+$8要1支淳。茶舍,食完串烧最配饮支茶,清淡吓🤗小妹觉得呢间餐厅无论食物质素,职员态度等都非常好👍🏻 虽然见到价钱可能觉得贵🤔但胜在足料又好味😍值回票价😋👏🏻
🍱星加坡西班牙黑毛猪沙嗲便当
🍱星加坡杂锦沙嗲便当 (鸡肉、牛肉、猪肉)
小妹仲+$8要1支淳。茶舍,食完串烧最配饮支茶,清淡吓🤗