2022-11-29 463 浏览
依家真系烧肉嘅旺季🔥😛 觉得自己已经唔适合食放题🤣 宁愿食单点质素高啲嘅肉‼️呢间真系禾秆冚珍珠✨ 肉类质素调味高级 好食过牛角 诚意推荐 👍🏻❣️樱花龙虾沙律豆腐 $58食豆腐好似开心过食菜🥳 豆腐好滑 加埋麻酱小龙虾沙律同蟹籽🦞🦀 配搭好味 值得嗌嘅前菜(´◔︎౪◔︎)۶❣️烧汁牛肋骨肉 $118色泽超靓 贵精不贵多 有少少油脂更加香👅🐄调味真系啱啱好 甜甜地嘅烧肉酱 heavenly👼🏻❣️角切西班牙黑豚(盐葱)$78原本见到佢方块咁嘅size会唔会好难烧🔥但熟咗之后就觉得啱啱好 平时食五花腩都会有啲太㶶 呢个有口感🐖 简简单单用盐葱调味 已经好正(・`◡︎´・)ゝ❣️网烧鸡腿肉(岩盐青柠) $68滑到不得了嘅鸡腿🍗🐓 怀疑生前做咗好多facial🤣呢个绝对可以encore 又易烧 仲要带一点柠檬味好refreshing✨ 酱汁都可以点柠檬汁 我可以自己食晒🥰❣️严选厚切盐烧牛舌 $96喺厚薄牛舌之间挣扎 最后都系要食厚嘅脷搭脷👅我觉得接近牛舌心嘅嫩度🥰 而且要赞吓个炉好易烧 烧到外爽脆内嫩 口感一流🤪❣️黑松露和牛炒饭 $118估唔到一间烧肉店最令我惊喜系呢碟炒饭‼️食完系会想好似食神薛家燕咁碌地🙆
樱花龙虾沙律豆腐

❣️樱花龙虾沙律豆腐 $58
烧汁牛肋骨肉

❣️烧汁牛肋骨肉 $118
色泽超靓 贵精不贵多 有少少油脂更加香👅🐄
调味真系啱啱好 甜甜地嘅烧肉酱 heavenly👼🏻
角切西班牙黑豚(盐葱)

❣️角切西班牙黑豚(盐葱)$78
原本见到佢方块咁嘅size会唔会好难烧🔥
简简单单用盐葱调味 已经好正(・`◡︎´・)ゝ
网烧鸡腿肉(岩盐青柠)

❣️网烧鸡腿肉(岩盐青柠) $68
滑到不得了嘅鸡腿🍗🐓 怀疑生前做咗好多facial🤣
严选厚切盐烧牛舌

❣️严选厚切盐烧牛舌 $96
喺厚薄牛舌之间挣扎 最后都系要食厚嘅脷搭脷👅
黑松露和牛炒饭

❣️黑松露和牛炒饭 $118
估唔到一间烧肉店最令我惊喜系呢碟炒饭‼️食完系会想好似食神薛家燕咁碌地🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️
炒饭超级粒粒分明 日本米好烟韧 调味配料比例恰到好处( ˘͈ ᵕ ˘͈ )
系冇嘢可以挑剔 值得学习嘅神级炒饭 🙏🏻✨

❣️札幌生啤 300ml $64@1

❣️黑芝麻雪糕 $38
食完一餐烧肉 用雪糕作结 好幸福呀💕

食完仲送咗两张coupon $500-100下次用🤣 OpenRice订座都有折 决定圣诞𠮶排要食多次🔥🙆🏻‍♀️
樱花龙虾沙律豆腐
烧汁牛肋骨肉
角切西班牙黑豚(盐葱)
网烧鸡腿肉(岩盐青柠)
严选厚切盐烧牛舌
黑松露和牛炒饭