2022-10-12
呢间舖8月先开,位置系白田街市商场,有啲偏僻唔起眼,喺IG 广告见到所以黎试下,但留意佢只做外卖,买完要揾个地方食!但系呢间舖真系超有惊喜!!!样样都好入味!!!请忽视砚仔肉,为自己加𩠌菜式🤣🤣首先最推荐!!杞醉无骨鸡首先无骨岩晒我呢啲懒人,而且佢嘅肉质好结实嫩滑,吸收晒甜甜嘅醉汁,佢嘅醉汁加左杞子同桂圆,令成件事系多左甜味,好出色!2. 杞辣邪恶鹅肠 $38鹅肠超入味!而且好爽口,咪睇佢细细盒,份量好多,几个人食极都仲有😆3. 杞辣牛舌$48 推荐!!口感淋身!而且入晒啲麻味,重点系个酱汁,好夹牛舌同啤酒4. 杞辣鸡肾$38 反而鸡肾同相像中嘅淋左啲,令口感同牛舌差不多,而且酱汁一样,食落好似系变左差唔多,建议叫牛舌/鸡肾其中一样就够5. 有杞腐鸡中翼 $32腐乳味唔算好出,但绝对唔会咸!个人较推介杞醉同杞辣系列,如果有朋友唔食辣都可以叫 6. 杞辣捞米线 $15反而捞米线可以煮得太赶,好似未熟,太硬了,自己煲左饭,觉得白饭配𩠌更佳!!!7. 兰王蛋都好出色 $25/2只钟意食醉蛋就岩喇,唔知点解醉蛋嘅汁甜过醉鸡,但系好入味,不得了最后佢近期做紧䓤油烧卖都系好出色,有干䓤爆香,要摆上
首先最推荐!!杞醉无骨鸡
2. 杞辣邪恶鹅肠 $38
3. 杞辣牛舌$48 推荐!!
口感淋身!而且入晒啲麻味,重点系个酱汁,好夹牛舌同啤酒
4. 杞辣鸡肾$38
5. 有杞腐鸡中翼 $32
6. 杞辣捞米线 $15
7. 兰王蛋都好出色 $25/2只
最后佢近期做紧䓤油烧卖都系好出色,有干䓤爆香,要摆上烧卖关注组!
隐世小店,支持!!!