2024-07-19
👩🏻放假去食brunch,拣咗呢间有半自助餐嘅德国菜🇩🇪。✨扒美国安格斯肉眼牛扒(8安士)配炸薯角 $268✨香煎澳洲羊扒配忌廉薯蓉 $265价钱包埋任食:沙律吧✨热盘✨冻肉盘德式烤薄饼✨冻海鲜✨汤✨甜品沙律吧嘅质素比其他地方高少少。👩🏻特别钟意佢哋带烟熏香味嘅鹰嘴豆沙律。👩🏻👦🏻见有牛油生菜、caesar sauce同埋Parmesan cheese,即刻一人整一碟凯撒沙律💕。 呢度任食嘅热食款式唔少,最紧要系款款都好食🤩。食得出有用心煮,会做到a la carte menu出品质素。牛舌又嫩而且肉味浓郁。佢哋嘅猪腩片厚切但煮得肉质软腍,猪油嘅香味混合甜味嘅酱汁有做main dish嘅质素。主菜肉眼牛扒同羊扒就有重恰如其分嘅感觉。两款嘅肉质都非常好。羊扒配嘅薯蓉,口感又滑又重牛油香。一路食一路谂住啲甜品。款款都唔会好甜。👩🏻最钟意面包布甸,呢度嘅配方系多布甸少面包。布甸又滑又重蛋香,加埋云呢拿吉士酱,香到不得了。
👩🏻放假去食brunch,拣咗呢间有半自助餐嘅德国菜🇩🇪。
✨扒美国安格斯肉眼牛扒(8安士)配炸薯角 $268
✨香煎澳洲羊扒配忌廉薯蓉 $265