2023-04-11
1969 浏览
🇯🇵未有计划返乡下都唔紧要✈️🈶️人生真正朋友带我去咗呢间系观塘工厦𥚃面嘅隐世日式吃茶店💕😍当我一入到呢间餐厅🍴就即刻令我谂番起名古屋嘅一间吃茶店☕️回憧即刻返晒黎呀✈️呢间吃茶店已成为我最喜欢餐厅之一🥳食物质素同埋presentation真系🉐️到不得了呀🥳🐟蒲烧潮鲷鱼腩定食 $128 「期间限定」🌈鲷鱼刺身就食得多喇🍣估唔到蒲烧嘅鲷鱼腩系咁好食架㖞🔥识识食一定要食鱼腩呀🐠鱼腩油脂分布均匀又甘美💕对我黎讲绝对系一试难忘呀😍入口即溶化嘅鱼肉仲带有啲紧致嘅口感添🔥配埋白饭就超级无敌正呀🥳🥳🇯🇵和风全日朝食 $118🌈我超钟意呢个和风嘅all day breakfast🍙每一样食材蒲都系我既favourite呀😍蛋方面仲可以比你拣温泉蛋定系玉子烧添😋我梗系拣我最爱嘅玉子烧啦❤️食完呢个all day真系充满住满足感🥳我放假有时间都一定会再黎😋因为咁好食嘅和风全日朝食真系唔系到到都可以🈶️🉐️食喔🥳▫️玉子烧/温泉蛋▫️烧鲭鱼▫️野莱警饼▫️明大子照糖汁饭国▫️唐场味尝豆腐▫️蕃茄▫️野菜沙律
🐟蒲烧潮鲷鱼腩定食 $128 「期间限定」
🇯🇵和风全日朝食 $118
▫️玉子烧/温泉蛋