2020-06-25 360 浏览
我哋𠮶阵时其实系嗌咗蜜糖蒜香拼双重芝士粉嘅焗鸡(各5只)而呢个套餐仲包括埋冷面,紫菜薯条同埋两杯嘢饮好食程度:8.5/10推荐程度:8.5/10性价比:7/10我觉得呢两种味都好吸引💕因为蜜糖蒜香味嘅焗鸡甜得嚟又唔会太漏🍯🍯甜味嘅浓度调节得啱啱好,而双重芝士粉都系一样,系一种芝士控会好钟意嘅口味道🧀🧀因为芝士粉完全系一个画龙点睛嘅作用☺️☺️当然本身鸡肉系好滑嫩,好易咬口,但配合埋双重芝士粉嘅点缀之后,会令到焗鸡提升到去另个层次,因为佢地两者好match❣️❣️所以会令你食得好满足👍👍(不过食焗鸡最大嘅坏处就系会有骨,所以你唔会可以好似食炸鸡咁啖啖肉😐😐) 之后𠮶冷面其实唔算好有味,比较淡😲😲最后就讲埋𠮶个紫菜薯条,我觉得呢个同Shake Shake 薯条嘅紫菜味好似一模一样(不过呢个无得Shake😂😂)而且佢系新鲜滚热辣嘅,所以好好食而我嗌𠮶杯嘢饮系提子特饮,几特别嘅系有一条阿波罗嘅雪条浸系杯特饮入面😉😉而且几好食
我哋𠮶阵时其实系嗌咗蜜糖蒜香拼双重芝士粉嘅焗鸡(各5只)
而呢个套餐仲包括埋冷面,紫菜薯条同埋两杯嘢饮
好食程度:8.5/10
推荐程度:8.5/10