2024-05-18
1970 浏览
今日时间早出到黎就试下黎呢间 因为之前成日都见佢排长龙 今日未开门都已经有3个人喺门口排紧 我地排左半粒钟佢就开门✨招牌牛柳牛丸粉 $102牛柳嫩得黎好有牛肉味😋😋 牛丸都好香黑椒味同牛味 两样都好正👍🏻 粉好滑 个汤底好饮到我哋争啲饮晒啲汤🤣 仲有啲油炸鬼送可以点落个汤度索晒啲汤咁黎食 👍🏻✨烧肉丸捞檬 $80夏天好啱食呢个 有个汁酸味味咁捞落去 仲有啲青瓜丝萝卜丝同菠萝捞埋个檬粉一齐食 几开胃👍🏻 个烧肉丸烧到外皮少脆 带少少酸 好香口 系好食嘅👍🏻🍹柑桔蔗汁 $42有成粒柑桔喺个面 一饮就好浓嘅柑桔味 蔗汁味都有 不过相对上就淡啲 但系系好饮嘅 👍🏻🍹热情果冰茶 $30呢个都好好饮 见到佢热情果都唔少 绝情真材实料之余都好足料👍🏻总括黎讲野食野饮都好高质😆 难怪成日排长龙 舖面座位唔多 建议真系早啲黎 味道❤️❤️❤️❤️❤️抵食❤️❤️❤️❤️💔服务❤️❤️❤️💔环境❤️❤️❤️💔💰午餐人均~$127 (唔收+1)
✨招牌牛柳牛丸粉 $102
✨烧肉丸捞檬 $80
🍹柑桔蔗汁 $42
🍹热情果冰茶 $30
味道❤️❤️❤️❤️❤️
抵食❤️❤️❤️❤️💔
服务❤️❤️❤️💔
环境❤️❤️❤️💔
💰午餐人均~$127 (唔收+1)