餐厅: can‧teen (世紀廣場)
资讯:

2023-04-17 458 浏览
#快餐都有正嘢 #canteenhk.早排攸桐爸要去中环做嘢所以就接埋我放工食嘢先返屋企啦~我哋去咗中环can‧teen (世纪广场).can‧teen (世纪广场)📌中环德己立街1-13号世纪广场地下高层A号舖.因为攸桐爸做咗成日嘢比较饿所以都叫咗多少少嘢食~我哋叫咗三道菜式:黯然销魂饭🍚台式牛肉面🍜海南鸡饭🍗。.整体而言,几样菜式都非常好味,值得推介。.首先,黯然销魂饭系一款经典菜式,饭同叉烧嘅结合非常完美,令人欲罢不能。.其次,台式牛肉面都非常好味,汤头浓郁,肉质嫩滑,配上Q弹面条,令人感受了台湾道地嘅味道。.最后,海南鸡饭都系一道绝佳选择,鸡肉肉质鲜嫩多汁,米饭口感绵密,搭配上特制酱料,味道更上一层楼。.除咗菜式本身美味,can.teen嘅服务都非常出色😊。服务员热情友好,为顾客提供周到嘅服务,令人感到十分舒适同放心。.整体评分:最高为🟣🟣🟣🟣🟣味道:🟣🟣🟣🟣🟣服务:🟣🟣🟣🟣环境:🟣🟣🟣🟣🟣地点:🟣🟣🟣🟣🟣.总体而言,攸桐妈为大家试食餐厅can.teen嘅黯然销魂饭、台式牛肉面同埋海南鸡饭都非常出色,味道美味,服务周到,值得推荐俾大家😋。如果你想品尝道地美食,can.teen系
#快餐都有正嘢 #canteenhk
早排攸桐爸要去中环做嘢
所以就接埋我放工食嘢先返屋企啦~
我哋去咗中环can‧teen (世纪广场)
can‧teen (世纪广场)
📌中环德己立街1-13号世纪广场地下高层A号舖
因为攸桐爸做咗成日嘢比较饿
所以都叫咗多少少嘢食~
我哋叫咗三道菜式:
黯然销魂饭🍚
台式牛肉面🍜
海南鸡饭🍗。
整体而言,几样菜式都非常好味,值得推介。
除咗菜式本身美味,can.teen嘅服务都非常出色😊。
整体评分:最高为🟣🟣🟣🟣🟣
味道:🟣🟣🟣🟣🟣
服务:🟣🟣🟣🟣
环境:🟣🟣🟣🟣🟣
地点:🟣🟣🟣🟣🟣
总体而言,攸桐妈为大家试食餐厅can.teen嘅黯然销魂饭、台式牛肉面同埋海南鸡饭都非常出色,味道美味,服务周到,值得推荐俾大家😋。如果你想品尝道地美食,can.teen系一个不错嘅选择👍。
@can.teen.official
@maximshongkong
#攸桐妈饮饮食食游踪 #攸桐妈 #攸桐妈妈游乐团 #zozimama #6B29production #路边研究事务所 #中环美食 #香港美食 #揾食 #852mama #hk #hkmama #hkmami #二胎妈妈 #hkkol #foodie #hkfoodie #兰桂坊 #世纪广场