今日我们喺粉岭做嘢做到好夜,周围附近好多店舖都收晒工,我们去咗附近嘅帝庭轩商场见到呢间「PHD 薄饼博士」仲未收工,所以我们就入咗去食晚饭!我们叫咗个3-4激安之果物套餐:鲜芒果海鲜蟹棒批「大批」嘅材料非常丰富有香甜嘅芒果、精选海鲜、蟹棒、鱿鱼、蘑菇同青瓜再加埋和风美容酱,令到感觉好清新,而薄饼嘅厚薄度适中,质感相当软熟!韩式酱油脆香鸡「4件」系最新推出,但食落有意想唔到嘅惊喜,因炸得好金黄香脆,外层嘅炸粉亦唔会好厚身,肉质非常松软嫩滑,而且肉汁相当多,酱油嘅味道亦好惹味,真系超正呀!系本人嘅必食推介!唐扬炸鸡·温泉蛋一番和风饭「山贼汁(牛肉汁)」嘅温泉蛋做得好出色,流心出嚟嘅效果相当好,米饭嘅质感相当烟韧软熟,而山贼酱汁嘅味道亦好惹味,而且唔会好咸!珍珠奶茶亦都有惊喜,因饮第一啖就已经有非常香滑浓郁嘅奶茶香味渗透整个口腔,有齿颊留香嘅感觉,而且珍珠嘅质感亦相当烟韧弹牙,真系好正呀!总括:虽然我们咁夜先入嚟食晚餐,但店员完全唔会表现出唔满意同觉得我们会阻著他们收工嘅感觉,而且态度仲好亲切有礼,真系值得一赞!
韩式酱油脆香鸡「4件」系最新推出,但食落有意想唔到嘅惊喜,
而且肉汁相当多,
酱油嘅味道亦好惹味,真系超正呀!
系本人嘅必食推介!
珍珠奶茶亦都有惊喜,
而且珍珠嘅质感亦相当烟韧弹牙,真系好正呀!

3-4激安之果物套餐
唐扬炸鸡·温泉蛋一番和风饭「山贼汁(牛肉汁)」
2017-07-28
3-4激安之果物套餐
唐扬炸鸡·温泉蛋一番和风饭「山贼汁(牛肉汁)」