2022-08-22 137 浏览
呢日黎到观塘呢间极尚大喜屋, 其实观塘真系好多好野食, 地点又方便, 仲唔驶淋雨! 一入到黎就觉得D 位都好阔下, 同埋有好多唔同款式既野食, 系你落完单之后可以系出面自助区拎下D 前菜, 汤又或者系熟食先, 咁就唔驶饿住等! 但系其实落完单之后D 野食好快黎! 真系叫几多黎几多, 所以大家食得哂先好叫! 熟食方面,真系好中意佢既榴梿炸弹同埋芝麻鸡翼, 虽然好邪恶,但次次黎一个人都要叫几只至够~ 每次一知道要黎食放题我前一日就会食少D, 等自己有最佳既状态可以食多DD !hahaha! 佢既刺身好新鲜, 又大块,劲肥美, 食落真系一块接一块停唔到…..而家谂起又想再食过! 佢好多熟食都好好食, 我地都叫左唔少, 但真系太多不能一一尽录~~~真系要自己去试试!