2024-11-21 238 浏览
难得入屯门,喺屯门市广场1期见到间好骨子嘅日式甜品舖,叫甘味处镰仓,都几多人,于是选择食埋饭后甜品先搭车走人。餐厅个场都几爆下,我地好彩等左15分钟咁岩有位🤓我地分别拣左个好靓嘅生柠檬刨冰、草莓牛奶、原味蕨饼+浅川园抹茶套餐。刨冰有接近十款选择,有个几特别嘅系蕃茄味。我地个生柠檬味食落去超fresh唔会过酸又唔会太甜,好好食!有个刨冰优惠系+$12有3粒蕨饼,都好抵架!草莓牛奶嘅草莓同样好fresh!坚真材实料有果肉架唔系d假糖水味。面头仲有cream,真心劲好饮蕨饼套餐见好多枱都有嗌,杯枺茶好高质非常浓郁好正呀!!!蕨饼口感极好,烟烟韧韧,黄豆粉又够多!下次谂住去埋佢地两间分店,喺铜锣湾希慎同沙田新城市一期

下次谂住去埋佢地两间分店,喺铜锣湾希慎同沙田新城市一期