餐厅: 星洲總廚 (大全街)
资讯:

2021-08-13 131 浏览
餐厅嘅装修都几有特色同埋精致,整体嘅感觉令人舒服,12点钟开舖我哋坐低冇耐就开始座无虚席🐷招牌厚切8安士咖喱猪扒饭(配星加坡or印度咖喱) $62点菜嘅时候waiter话星加坡咖喱会比较辣所以最后我哋拣咗印度咖喱,咖喱冇咩特别之处,唔算话特别香或者惹味~猪扒果然系呢度嘅招牌,卖相好靓,表皮两边煎到金黄色微脆,见佢咁厚怕会少少难咬,点知有惊喜,咬落松软,肉质都几嫩几juicy,调味适中,身为食肉兽嘅我非常钟意🤤🍗马拉口味鸳鸯鸡椰浆饭 $62配南乳脆炸鸡、星加坡咖喱鸡、火热煎蛋咖喱鸡锤唔够嫩滑,南乳炸脆鸡大块无骨,加埋鱼干花生送饭都几香口,不过整体嘅配搭干咗少少🧋冻马拉三色奶茶 $12我哋叫咗少甜嘅关系所以椰糖嘅味道会比较淡,饮落整体都唔错,呢度普通嘅奶茶已经几好饮可能下次就唔会特登加$12饮呢个餐厅价钱实惠而食物质素唔错,值得一赞👍下次再嚟试吓佢嘅叻沙😋💛

🐷招牌厚切8安士咖喱猪扒饭(配星加坡or印度咖喱) $62

🍗马拉口味鸳鸯鸡椰浆饭 $62
配南乳脆炸鸡、星加坡咖喱鸡、火热煎蛋

🧋冻马拉三色奶茶 $12