餐厅: 滾得囍宮廷火鍋小炒
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2020-06-15 488 浏览
今日要介绍既系一间近期食过最好食既花胶鸡火锅店😍 餐厅以宫廷式装修 座位宽倘 坐得好舒服👍🏻 每枱都有独立调味料 唔会急急脚比店员收走😆火锅汤底选择都有好多 谂左好耐都系叫番我最钟意食既花胶鸡汤锅👅 佢地上菜既速度都好快 落单无耐就上菜 汤底同花胶鸡系分开上既 店员会帮你将大大大大块花胶剪到大大块咁放汤😍😍 店员会提你汤底滚左先饮啖汤 因为真系太好饮啦🤩 唔会好咸 好多花胶 鸡汤饮落口嘴唇都好粘 骨胶原相当多 好滋润 真材实料🤤 之后就可以食几多落几多鸡件 确保唔会过老😋火锅配料我地就叫左手打黑松露野菌鲜虾丸 滚得囍饺子拼盘同黄金双拼😎 呢到丸类同饺类都可以拣半份 岩哂少人食👍🏻 手打黑松露野菌鲜虾丸好有惊喜 比想像中更好食 首先黑松露味好浓 虾丸非常弹牙爽口 超好食🤤 饺子拼盘就有5款饺 分别系和牛芝士一口饺 新鲜菜苗带子饺 韭菜猪肉饺 黑松露野菌饺同黄金沙葛饺🥟 每一粒都好大粒 涨卜卜 超多饀 最特别系黄金沙葛饺 出面比较少机会食到 沙葛爽甜 好岩做饺子饀料😋 黄金双拼又系诚意十足既小食 分别有炸鱼皮同响铃 黄金鱼皮份量唔多 但系好香脆惹味 响铃新鲜炸起 就算放得耐冻左都仲好松脆

店员会提你汤底滚左先饮啖汤 因为真系太好饮啦🤩

手打黑松露野菌鲜虾丸

滚得囍饺子拼盘

黄金双拼又系诚意十足既小食 分别有炸鱼皮同响铃 黄金鱼皮份量唔多 但系好香脆惹味 响铃新鲜炸起 就算放得耐冻左都仲好松脆 加上咸蛋黄酱 真系好邪恶丫🌟
黄金双拼
手打黑松露野菌鲜虾丸