2021-12-15
之前已经试过呢间餐厅🍴朋友话想食韩国嘢所以我推介去呢间餐厅,去到餐厅已经有圣诞布置🎄好有气氛啊🎅🏻放工时间都坐满晒人见到Menu有酱油蟹🤭即刻心郁郁,因为之前一直都好担心个口感会唔会好奇怪,所以一直都未试,我呢个朋友同我一样,我哋异口同声咁话不如试吓,Ok咁我哋拣咗酱油蟹连饭,海鲜葱饼同埋韩式秘制酱汁猪脚,仲有米酒😌酱油蟹(连饭)味道好鲜甜,而且劲多蟹膏🤤之前仲担心口感奇怪🤣酱汁提升左蟹嘅鲜味,唔会过咸啱啱好,蟹盖里面嘅蟹膏捞埋啲饭一齐食~真系超正🤤🤤海鲜葱饼一上枱已经闻到好香,焦香嘅颜色👍🏻非常足料,鱿鱼🦑鲜虾,青红椒同葱铺🈵️晒整块煎饼,口感非常丰富,配埋酱汁一齐食真系劲满足,系我食过最好味嘅韩式煎饼🍴韩式秘制酱汁猪脚猪脚软硬度啱啱好,秘制酱汁辣得黎好惹味,而且份量仲好多,感觉🈶️🈵️满嘅骨胶原🤤🤤今餐真系大满足😌好满意👍🏻
生米酒
生米酒