2022-08-09 39 浏览
我好耐无去过食韩烧,最近睇过网上啲人介绍呢度。咁啱又约到朋友,所以就一齐嚟试下。我哋得2个人,食得唔多。所以只叫咗五花腩,护心肉,海鲜葱饼,饮品等……不过都已经食得好饱。首先讲下个五花肉,佢一层肥一层瘦,而且肥瘦好均匀兼且带皮,所以食落有啲咬口,烧烤后啲油脂亦好甘香,夹住生菜,少少蒜片食真系正。而护心肉有少少筋膜,但系食起嚟唔靭,好好食。而送上嚟嘅护心肉有厚有薄,烧烤嘅时候要睇实,唔系好易煮得过咗火,咁就嘥咗喇。而炉边啲鸡蛋,同芝士鸡蛋好软熟,如果唔够仲可以添加㗎!海鲜葱饼,海鲜我就食到有鱿鱼,虾。而且有好多葱!啲葱好甜好好食!!!唯一觉得唔系咁好就系个饼比较厚,食完呢个都已经好饱………搞到都无quota 试下其他嘢………另外,仲可出去夹𠮶啲泡菜,酸萝卜,芽菜等等……我就好钟意食酸萝卜喇!!啲萝卜酸酸哋同好爽,好好食!!我自己就夹咗2转啦!最后我仲叫咗杯柚子汽水,有好重柚子味。佢送到嚟时,记得搞匀嚟饮呀!!咁先好好饮。仲有样嘢值得一赞,就系服务员会成日好主动问使唔使换铁板 棒棒的!

而炉边啲鸡蛋,同芝士鸡蛋好软熟,如果唔够仲可以添加㗎!

另外,仲可出去夹𠮶啲泡菜,酸萝卜,芽菜等等……