2010-05-09 5 浏览
一到星期五就特别开心, 又可以约朋友食饭倾计, 又唔使担心第二日要返早.今次选择试新野, PappaMia, 见间餐厅名得意, Menu价钱ok, 即管入去试下. 哗, 原来个场咁大, 职员话有成3,000几4,000呎, 再望真d, 仲有个超大VIP房, 本来想入去食, 可惜我地得2个人, 唔够气派, 都系下次先 挂住睇个场, 坐低先发觉, 原来有一阵阵咖啡香味, 问职员系咩来头, 香啡包是也!! 香啡包, 个名怪怪地, 1个仲要成$8, 好似好贵咁㖞, 但系实在太香喇, 2个人都好大胆咁每人1个试下...等左5分钟度, 终于出炉喇....真系好大个....脆卜卜, 好香咖啡味, 原来入面仲有一层类似牛油的物体.. 超级好食!! 但如果再叫实唔使食其他, 唯有下次先 点左一个炒粿条, 职员介绍, d粿条系坐飞机过黎, 又话用最靓既水整...又好似真系比起平时食既干炒牛河有点唔同, 滑啲, 有虾, 有海鲜, 辣辣地, 好开胃, 值得一试 每人再叫左一份甜品丝绵冰, 一份$38, 比起其他甜品舖, 算抵食..虽然无生果配料, 简简单单..都有味㖞!! 呢间餐厅主打东南亚食品, 连饮品都唔

超级好食!! 但如果再叫实唔使食其他, 唯有下次先

呢间餐厅主打东南亚食品, 连饮品都唔放过...终于都系叫左两杯荔枝汽水, 爽!!

第一个印象, ok丫.
2010-05-07