餐厅: 牛牛日式火鍋放題 (北角匯二期)
资讯:

北角🚇牛牛日式火锅放题真系一个不得了嘅餐厅!😍 今次我食咗佢哋嘅北海道雪场蟹🦀日式纸火锅,真系又丰富又有风味🇯🇵。呢度系每人一锅,🍲火锅汤底我哋拣咗奶油豆乳汤,仲有🏯关东寿喜烧汤。奶油豆乳汤鲜味十足👏,关东寿喜烧汤带有浓郁嘅甜味,🤤每一口都系一个享受!套餐仲附送咗🐂牛牛四重蟹盛宴,有红帝王蟹脚🦀、松叶蟹脚茶碗蒸、味噌松叶蟹膏甲罗烧🔥同埋酥炸蟹钳。呢几道蟹料理都系鲜美无比👍,每一口都感受到海洋嘅风味🌊。🥩牛肉方面,佢哋主打澳洲🇦🇺M6和牛、极佳级牛小排、顶级封门柳🥰同埋牛肩胛。每款牛肉都肉质嫩滑😋,入口即溶,尤其系M6和牛,👏脂肪分布均匀,真系一试难忘。佢哋嘅🌊海鲜款式都唔少,而且都几新鲜🤩,尤其系啲鲍鱼洗得干净又嫩滑鲜味🦐。自助区💪亦非常丰富,有蒲烧鳗鱼、🍤虾饺烧卖等等嘅中式点心🇨🇳,甚至仲有Movepick雪糕🍨。每样都好味到停唔到口,😍真系要留肚嚟试晒每样!