(非会员)
2008-07-16 8 浏览
今次系因为有人请人饭, 咁我就当然唔客气啦~ 首先1去到就叫左杯野饮, 意太利柠檬味矿泉水, 外国货果然唔同, 真系几正~之后1定要叫就系 法国鹅肝 啦~太好食喇! 有油, 但唔肥腻, 够味, 同时又有酱汁可以点^^仲有就系唔知系唔系室内既气温调得岩岩好, 所以d野食岩岩烧完, 但送到过黎都唔会太烫~跟住我就疯狂咁叫野食lu~日本蕃薯仔超好食, 烧饭团正! 粟米同埋"路"荀 好食~最suprise就系果个牛舌喇!!我以前因为食过烧到咬唔开既牛舌, 所以有d唔敢试, 但系朋友既推荐下就试啦~点知呢度既牛舌系林得黎又有少少 "嚼劲"~ 真系令我对牛舌改观, 不过可能系因为上1间太差挂~之后仲食左牛肋骨, 超入味, 正呀!仲有炸鸡软骨! 真系不得不试, 当你食完平时普通店舖从同1间批发拎货既鸡软骨之后再食呢间由日本空运番黎既鸡软骨先知原来鸡软骨系咁既!!原来真正, 新鲜既鸡软骨系有1层.. "野" 软绵绵又带少少湿, 再包住1粒1咬就开, 唔会卜卜声既软骨, woo!! 真系回味无穷~~ 楼下果个蕃茄沙拉我都有食, 真系几好味既, 不过个酱有d淡~ 服务生都会黎同我地倾计, 超好人的
今次系因为有人请人饭, 咁我就当然唔客气啦~

之后1定要叫就系 法国鹅肝 啦~
跟住我就疯狂咁叫野食lu~
日本蕃薯仔超好食, 烧饭团正! 粟米同埋"路"荀 好食~
最suprise就系果个牛舌喇!!
点知呢度既牛舌系林得黎又有少少 "嚼劲"~
真系令我对牛舌改观, 不过可能系因为上1间太差挂~
之后仲食左牛肋骨, 超入味, 正呀!

服务生都会黎同我地倾计, 超好人的~
当日我系较小客果时去, 所以佢地都有同我地玩~
地方虽然细, 但唔迫, 几舒服, 仲有水晶灯, 所以都几令既~
吧台~
水晶灯, 高楼底