2024-12-06
早排已经在旺角试过,无论气氛同食物都唔错,好适合庆祝生日,或者同朋友聚会,因为真系好有仪式感!🎨重点系甜品有免费画碟服务Chikawa小八真系可爱到晕食物方面非常推介龙虾汤鲜打法式龙虾味道好浓郁每口都饮到虾膏的鲜味。另外Pizza都好好食,拣咗松露牛肝菌鸡肉薄饼,每款都系即叫即焗,而且Pizza皮比较有口感唔会太厚,芝士够多仲拉丝!-意粉是选用了兰王蛋的卡邦尼意粉,蛋汁橙红色拌上意粉,奶香香浓的酱汁好挂汁。当然今日最期待的就是这里的甜品这里的甜品一向好吃,今日拣咗伯爵茶巴斯克蛋糕!画师画得超靓,个公仔靓到唔舍得食,仲会帮我哋影即影即有!有这样的服务,价钱又唔贵,值得推荐前菜系烟三文鱼凯撒沙律烟三文鱼量多非常大方另一款忌廉汤都唔错 卖相好靓😌—————————————————𖠿𖥣 Homeland (荃湾广场) (荃湾)〒荃湾大坝街4-30号荃湾广场B1楼B109-B110号舖—————————————————⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀#homelandkitchen #HKCAFE #西餐厅 #foodieHK #高质 #荃湾 #荃湾美食 #香港美食 #生日饭 #打卡 #庆祝___🥇Foll
🎨重点系甜品有免费画碟服务
前菜系烟三文鱼凯撒沙律
烟三文鱼量多非常大方
另一款忌廉汤都唔错 卖相好靓😌
—————————————————
𖠿𖥣 Homeland (荃湾广场) (荃湾)
〒荃湾大坝街4-30号荃湾广场B1楼B109-B110号舖
—————————————————