2022-08-06
之前为食猫有同事叫咗啖啖燕窝嘅外卖一齐食,我哋几个女同事都觉得佢d炖品超级之滋润同埋够晒真材实料今次为食猫行开观塘,就顺便上佢门市订购😋资料估唔到喺工业大厦里面,都有间装修得咁靓嘅舖头💕💕如果有时间坐低食,都真系几chill♥️另外,买满$350,就可以免费送货去九龙,真系超级方便,平时开party或者送上office就啱晒啦食物啖啖燕窝有好多唔同嘅炖品(燕窝、雪燕、花胶、桃胶)、小食同甜品😋虽然一大樽要几百蚊,但为食猫食过真系觉得好足料,比起自己炖嘅一定平d😉 骨胶蛋白浓鸡汤 $68 当日因为黄色暴雨警告,好大雨,所以为食猫决定坐低饮返碗汤个汤真系好惊喜呀♥️佢唔系普通鸡汤嚟,而系浓缩咗嘅精华,好润好浓郁好啱生完小朋友嘅女士饮💕冰糖红枣杞子饮+无花果雪梨蜜枣饮(桃胶)各$48平时去糖水舖叫嚟食,通常啲桃胶都非常之少,同埋好鬼甜但呢两支嘢饮嘅桃胶好多,又一啲都唔甜😉😉好滋润,好好饮明治4.3牛乳炖蛋 $100/6因为为食猫𠮶日约咗几个朋友食饭,所以就买咗呢d炖蛋一齐食为食猫同朋友食完都觉得个味好得意,好似甜嘅水蛋😂衰仔鸡翼尖+百万度劲辣鱼蛋 各$48个鸡翼尖已经煮到好软林林,加埋啲蒜同埋辣
今次为食猫行开观塘,就顺便上佢门市订购😋
资料
明治4.3牛乳炖蛋 $100/6
明治4.3牛乳炖蛋
衰仔鸡翼尖+百万度劲辣鱼蛋 各$48
百万度劲辣鱼蛋
个鸡翼尖已经煮到好软林林,加埋啲蒜同埋辣椒,好入味;至于个鱼蛋真系十级辣😂😂😂食完有排都解唔到辣但同d朋友一齐share食,都几开心
为食猫觉得啖啖燕窝🥣嘅食物好啱同朋友或者同事share嚟食。同埋都好啱女性食,尤其系𠮶d啱啱生完小朋友嘅🤰🏼妈妈,唔使自己拣燕窝,亦都唔使自己煲,真系好方便