2023-03-11
系油塘MTR见到呢间海南鸡小舖,佢整面墙都系攞左既奖,好犀利!见到佢有二人套餐 188HKD,价钱合理,有汤有送有小食,基本上全部野都可以试埋。极品海南鸡🌟🌟🌟🌟🌟两个人食有啲多添,份量非常足。每一旧鸡都好滑嫩,配上自家制既葱姜酱同辣椒酱,甚至有一种入口即话既feel,质素非常高,不愧为主打。香煎手剁鱼香肉饼🌟🌟🌟🌟肉饼煎煎既表皮酥脆,咬落去食到鱼蓉既咸鲜味,好啱配白饭食。麻辣猪耳🌟🌟🌟🌟猪耳爽脆,凉浸浸,麻辣酱汁好香口,唔会话特别辣,特别油,好啱钟意Bb辣既朋友。自家制无味精汤🌟🌟🌟🌟我地既餐汤系南瓜杂菜猪骨汤,入口有好重既南瓜香,口感整体偏绵密,虽然系猪骨汤底不过饮落去似西汤多啲。无酒精啤酒🌟🌟🌟🌟🌟套餐可以加配无酒精啤酒。虽然系第一次尝试,但是一试即爱上,口感有啤酒既爽滑,但系无酒精味道,麦香好纯正。新体验!
极品海南鸡🌟🌟🌟🌟🌟
香煎手剁鱼香肉饼🌟🌟🌟🌟
肉饼煎煎既表皮酥脆,咬落去食到鱼蓉既咸鲜味,好啱配白饭食。
麻辣猪耳🌟🌟🌟🌟
自家制无味精汤🌟🌟🌟🌟