2024-01-27
去完下白泥就揸咗车嚟附近食嘢 ✨Prime牛小排丼饭配热即磨杏仁糊雪燕配咖喱拼盘 + 冷泡荔枝柠檬茶 $110牛小排都唔少 都几有牛味😋😋 咖哩拼盘有鱼蛋 猪皮 肠仔 萝卜 猪皮唔够爽 肠仔同鱼蛋正常发挥啦 萝卜最好 几腍甜杏仁糊𠮶个杏仁味唔算好浓 但我都系麻麻地呢阵味✨麻辣海蜇手撕鸡饭配椰皇果冻星星捞配盐酥鸡扒 + 冷泡白桃乌龙茶 $88呢个手撕鸡饭好正😋😋 个麻辣几够辣好惹味 鸡同海蜇嘅份量都好多 👍🏻👍🏻 盐酥鸡扒就不过不失啦 唔系好香脆 鸡都唔系好嫩 🙈 但个甜品都好正 芒果味好香 个果冻香椰味 爽爽地 总括黎讲都非常抵食 呢个价钱有主食 小食 甜品 饮品 👍🏻 QR code 落单好方便 都冇话有限时仲有罗宋汤同沙律任饮任食味道❤️❤️❤️❤️抵食❤️❤️❤️❤️💔服务❤️❤️❤️💔环境❤️❤️❤️💔💰晚餐人均~$100(唔收+1)
杏仁糊𠮶个杏仁味唔算好浓 但我都系麻麻地呢阵味
仲有罗宋汤同沙律任饮任食
味道❤️❤️❤️❤️
抵食❤️❤️❤️❤️💔
服务❤️❤️❤️💔
环境❤️❤️❤️💔
💰晚餐人均~$100(唔收+1)