湾仔西日Fusion菜👍🏻用料新鲜态度好🫰🏻以咁新鲜嘅刺身海鲜刺身嚟讲,套餐$298/ head, 有齐沙律+前菜+汤+主菜+甜品,个主菜仲要好大份‼️铺头又喺湾仔最旺地段,其实系好抵食🫡沙律好清甜🫰🏻好开胃呀海鲜料理:今日系关东煮蚝☺️职员知我唔食生野,介绍咗个熟嘅前菜比我好贴心👍🏻暖笠笠都食到蚝嘅鲜香,只只爆汁咁juicy‼️偷听到隔离枱有客人食素,职员都特登为佢改餐牌,真系超好人🩷精选刺身:好新鲜,男朋友话第一次食到鲷鱼唔韧🫰🏻汤充满蘑菇碎,有少少cream香味,系我最爱黑松露鸡拌鲍鱼汁焗饭:呢个鲍鱼汁饭真系唔简单,系用铺头每日煮几十只鲍鱼嘅鲍鱼汁炖嘅,鸡系揭起鸡皮搽满黑松露腌嘅🫡真系好入味,鲍鱼汁饭真系比几多我都食得落‼️宝云酥羊架:调味几好,脂香十足,一啲都唔膻,真心‼️甜品:豆腐冻配紫苏及巨峰提子果冻,清清地啱哂食饱一餐嘅我👍🏻呢间真系值得支持,店员又有倾有讲好态度,无野可以挑剔。好似仲有得包场搞活动,公司春茗谂得过。
湾仔西日Fusion菜👍🏻用料新鲜态度好🫰🏻

沙律好清甜🫰🏻好开胃呀

海鲜料理:今日系关东煮蚝☺️
职员知我唔食生野,介绍咗个熟嘅前菜比我好贴心👍🏻
暖笠笠都食到蚝嘅鲜香,只只爆汁咁juicy‼️
偷听到隔离枱有客人食素,职员都特登为佢改餐牌,真系超好人🩷

精选刺身:好新鲜,男朋友话第一次食到鲷鱼唔韧🫰🏻

汤充满蘑菇碎,有少少cream香味,系我最爱

宝云酥羊架:调味几好,脂香十足,一啲都唔膻,真心‼️