💛超浓蕃茄汤面专门店🍅蕃茄仔▫️呢间位于铜锣湾同埋九龙湾嘅蕃茄仔,主打超浓蕃茄汤面,之前去过铜锣湾见到有好多人排队,都要排起码半个钟,而九龙湾分店夜晚食就唔洗排队~▫️特级安格斯牛肩胛($81)蕃茄汤底好浓杰,配有好多炸干葱,令汤底味道都提升咗好多,仲有好多蕃茄蓉系底,份量好大兜,牛肩胛煎得好香,而葛丝口感都几烟韧,不过试咗朋友嘅刀削面一啖系一啲咬口都冇🙊不过就觉得价钱唔值得咁贵,性价比偏低~▫️地址:铜锣湾希云街5号地舖。九龙湾常悦道21号Eastmark 1楼07号舖▫️为食指数: 6.5(10分为最多)抵食指数: 5.5◻️#goeat铜锣湾#铜锣湾美食#铜锣湾黄店#旺角黄店#九龙湾美食#goeat黄店 #蕃茄师兄#深水埗黄店#蕃茄仔#redobject#刀削面#蕃茄汤底#蕃茄汤#铜锣湾
💛超浓蕃茄汤面专门店🍅蕃茄仔
▫️
特级安格斯牛肩胛($81)
地址:
铜锣湾希云街5号地舖。
九龙湾常悦道21号Eastmark 1楼07号舖
▫️
为食指数: 6.5(10分为最多)
抵食指数: 5.5
◻️