餐厅: 一幻拉麵
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2021-02-15 568 浏览
又一日本日拉面过江龙,呢间系北海道虾汤拉面专门店🤩 今次喺屯门开新分店,屯门牛真系有口福😋😋🍅北极番茄虾汤拉面 ($78)←屯门店限定只系屯门店先有🤩 梗系要试下😍😍估唔到蕃茄汤同虾汤可以配合得咁好😋 调配取得平衡,冇比大家抢fo😌 虾味浓同时多咗份蕃茄嘅甜🥰P.S. 最初以为拉面唔包糖心蛋🙈所以加咗$10要加蛋🤣🤣🤣 上枱先知原本都有半只🤣🤣好彩只蛋好够味好好食😋多多都食得哂😛🦐招牌虾汤拉面 ($88)叫完限定当然都要试埋招牌啦😆以虾汤做底,可选择加豚骨汤😉 另外可选酱油/味噌/盐味,非常多变化😲今次就先试盐味虾汤!虾味果然非常浓😋😋 下次可以试埋加左豚骨汤加其他口味🤤🤤一幻拉面系冇得自选硬度,但可以选择粗/幼面,我地就粗幼各叫一个😌个人钟意食硬啲,所以觉得粗面就啱啱好😋 而且挂汤力强😎 但如果钟意食淋啲嘅,就建议拣幼面😉

🍅北极番茄虾汤拉面 ($78)←屯门店限定

🦐招牌虾汤拉面 ($88)

午餐